Förstärk organisationer tillsammans med oss

Partner Network

Hur funkar det? 

leverans

Bli vår partner

Frilansare eller partnerbolag?

Vårt uppdrag är att stödja såväl frilansare som branschpartners att finna engagerande konsultuppdrag. Med en djup insikt i branschens förväntningar, strävar vi efter att vara vägledande. Vårt personliga engagemang och äkta passion präglar vårt arbete. Vi inbjuder dig att ta kontakt så kan vi sätta oss ned och diskutera vår arbetsmetod med underkonsulter över en avslappnad fika.

Bli vår kund

Söker du konsulter?

Vi är ett kompakt konsultföretag med förmågan att leverera som ett större tack vare vårt omfattande och högkvalitativa konsultnätverk. Hos oss skapas en personlig relation som förenas med snabb och precisa leveranser. Våra säljare tar sig tid att förstå era organisationers behov och tekniska landskap, vilket underlättar när ni söker förstärkning.

Vi är dedikerade till att följa upp, utvärdera och alltid säkerställa leveransens kvalitet.

Deploja har en bred portfölj av långsiktiga kunder. Vårt kundunderlag spänner över branscher som spelutveckling, musik, e-handel, industri, fordonsindustrin, produktbaserade företag, fintech och streamingtjänster.

Vårt utbud av kompetenser täcker allt från utveckling och arkitektur till testning och kvalitetssäkring, användarupplevelse, infrastruktur och ledarskap. Våra erfarna konsulter är oftast baserade i Stockholm och dess omgivningar.

Kund deploja

Låt oss veta hur vi kan hjälpa er!

Vi tar en gärna kaffe och berättar mer om oss men framförallt hör vi gärna mer om er och eventuella utmaningar ni står inför.

Bli vår partner

Ta kontakt med oss idag så hör vi av oss så snabbt vi vi kan.

Bli vår kund

Ta kontakt med oss idag så hör vi av oss så snabbt vi vi kan.