Välkommen till ett friare liv som konsult!

Bli en av oss

Vi söker dig som är konsultmässig, nyfiken och engagerad. Du har även eftertraktad expertis inom IT. Du kan vara utvecklare, testare, projektledare, arkitekt, DBA eller annan expertkunskap där du känner dig trygg.

Ett exempel kan se ut så här!

De som väljer en anställning hos oss bestämmer själva över sina förmåner så som pension, utbildning, arbetstid och tjänstebil (lite som lyxen av att vara egen). Vår modell utmanar verkligen branschen. Hos oss kommer du hem med mer. Vi är Sveriges enklaste IT-konsultbolag. Våra anställda behåller majoriteten av intäkterna.

Utöver att du har den absolut bästa lönemodellen i branschen har du även maximal frihet och flexibilitet. Med dina pengar, styr du mer själv.

Mer Frihet
Frihet under eget ansvar 100%
55% mer i lön
Du bestämmer din lön 55%
Mer Tjänstepension
+10.000kr/mån löneväxling till pension 82%
60 Semesterdagar
+60 semesterdagar 100%

Jag godkänner lagringen av mina uppgifter i enlighet med GDPR

Vill du veta mer om vår ersättningsmodell?

Är du en erfaren konsult med minst 5 års erfarenhet och arbetar du inom IT/Tech?  Då har du kommit rätt!

Vi sätter individen i centrum av vår verksamhet. För oss är det viktigt att du trivs både på jobbet och på din fritid, eftersom vi tror att din framgång och trivsel går hand i hand.

Deploja erbjuder sina konsulter större delen av ersättningen, eftersom det trots allt är du som konsult som levererar värde hos kunden och därmed enligt vår mening bör bli kompenserad därefter!

Vi erbjuder dig följande, Valet är ditt!

🚀 Spännande uppdrag hos våra många kunder. Vi fokuserar på långsiktiga uppdrag, vilket ger dig möjlighet att skapa värde för kunden samtidigt som du utvecklas själv.

🌟 En trygg månadslön – tillsammans bestämmer vi en grundlön baserad på dina uppdrag(vanligtvis runt 50′-75′ SEK per månad).

🚗 Tjänstebil – vi uppmuntrar dig att välja en elbil för en mer hållbar framtid.

💼 Tjänstepension och stora möjligheter till löneväxling.

🌴 Semester – Önskar du mer än 30 dagar semester, kanske 60 dagar?

🏥 Privat sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring och livförsäkring för ökad trygghet.

📚 Kompetensutveckling – du får själv sätta din budget och välja vilka utbildningar du vill delta i.

🕑 Livskvalitet – Har du kanske svårt att få ihop pusslet i vardagen och önskar arbeta lite mindre och ändå kunna tjäna lika mycket om inte mer?