Vad vi erbjuder på deploja

Test & Testautomatisering

Anlita en erfaren konsult inom testning

Erfaren testkonsult – Automatiserad, prestanda, säkerhet och tillgänglighet – Kostnadsfri offert

Välkommen till vårt professionella team av erfarna testkonsulter! Söker du en pålitlig partner för att säkerställa din organisations programvaras kvalitet och tillförlitlighet? Vi är specialister på att tillhandahålla testlösningar som inkluderar automatiserad testning, prestandatester, säkerhetstester och tillgänglighetstester. Vi agerar proaktivt för att identifiera och hantera utmaningar innan de utvecklas till problem.

Fördelar med att anlita våra testkonsulter:

1. Flertalet års erfarenhet: Med många års erfarenhet inom testning har våra konsulter en djup förståelse för testprocesser och metodik. Vi har framgångsrikt testat programvara i olika komplexa scenarier och har expertisen att hantera varje utmaning.

2. Omfattande testlösningar: Vi erbjuder en omfattande uppsättning testlösningar som inkluderar automatiserad testning, prestandatester, säkerhetstester och tillgänglighetstester. Vårt mål är att säkerställa att din programvara fungerar optimalt under olika förhållanden.

3. Proaktivt identifiera utmaningar: Genom vår erfarenhet och expertis är vi skickliga på att upptäcka potentiella utmaningar och risker i dina system. Genom att identifiera dessa problem i tid kan vi agera proaktivt för att förhindra att de utvecklas till större problem i framtiden.

4. Attraktiva timpriser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga och attraktiva timpriser för våra konsulttjänster inom testning. Vi tror att högkvalitativ testning ska vara tillgänglig och prisvärd för alla, och vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

För att få en kostnadsfri offert och komma igång med din testkonsultation, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att diskutera dina exakta behov och presentera en kompetent och erfaren konsult som kan hjälpa dig att säkerställa kvaliteten och tillförlitligheten hos din programvara. Oavsett om det handlar om automatiserad testning, prestandatester, säkerhetstester eller tillgänglighetstester, så är vi här för att stödja dig med våra skräddarsydda testningstjänster.

Behöver du en erfaren konsult?

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort!

eller

Ring oss