Förstärk organisationer tillsammans med oss

Partner Network

Se våra aktuella uppdrag och Connecta för att ta del av kommande uppdrag. Är du egen/frilansare? Då bör du även fylla i nedan!

Jag godkänner lagringen av mina uppgifter i enlighet med GDPR

Frilansare?

Söker du uppdrag?

Här på Deploja tror vi på en transparent och okomplicerad affärsmodell. Genom att registrera ditt CV och låta oss matcha dig med relevanta uppdrag skapar vi en ömsesidigt fördelaktig situation. Du får oftast bättre ersättning, och vi kan fortsätta erbjuda högkvalitativa tjänster. 

Anmäl ditt intresse genom att fylla formuläret och invänta en ev. inbjudan för registrering. Väljer man då att registrera sin profil/CV så vi kan matcha dig så blir vår marginal endast 8%. 

Berätta vem du är, hur vi når dig och vilka områden/roller du söker uppdrag i.

Vi ser fram emot att samarbeta för att skapa framgångsrika affärsmöjligheter. 

Bli vår kund

Söker du konsulter?

Vi är ett kompakt konsultföretag med förmågan att leverera som ett större tack vare vårt omfattande och högkvalitativa konsultnätverk. Hos oss skapas en personlig relation som förenas med snabb och precisa leveranser. Våra säljare tar sig tid att förstå era organisationers behov och tekniska landskap, vilket underlättar när ni söker förstärkning.

Vi är dedikerade till att följa upp, utvärdera och alltid säkerställa leveransens kvalitet.

Deploja har en bred portfölj av långsiktiga kunder. Vårt kundunderlag spänner över branscher som spelutveckling, musik, e-handel, industri, fordonsindustrin, produktbaserade företag, fintech och streamingtjänster.

Vårt utbud av kompetenser täcker allt från utveckling och arkitektur till testning och kvalitetssäkring, användarupplevelse, infrastruktur och ledarskap. Våra erfarna konsulter är oftast baserade i Stockholm och dess omgivningar.

Kund deploja

Låt oss veta hur vi kan hjälpa er!

Vi tar en gärna kaffe och berättar mer om oss men framförallt hör vi gärna mer om er och eventuella utmaningar ni står inför.

Bli vår kund

Ta kontakt med oss idag så hör vi av oss så snabbt vi vi kan.